Hej Livia och Nella!

Det är nya ansikten nästan varje månad nu på Crossmedia Communication och under våren har vi förstärkt vår tidningsproduktion med två nya namn. I februari började Livia Petré hos oss som grafisk formgivare, och i april var det dags för vår nya redaktör Nella Bergström att slå sig ner på redaktionen.

Den klassiska frågan, hur känns det?

Livia: Jättekul, jag älskar tidningar och det gör vi väldigt mycket av här. Det är roligt att arbeta med så många olika kunder och ämnen.

Nella: Spännande och roligt! Jag gillar också den stora bredden på uppdragen här. Ingen dag är den andra lik!

Vad har du hunnit göra hittills?

Livia: Ganska många projekt, flera mässtidningar, ett stort tidningsprojekt för åkeribranschen och nu jobbar jag bland annat med ett projekt för Sveriges Arkitekter tillsammans med Nella.

Nella: Mitt första egna projekt har varit tidningen för Sveriges Arkitekter, och parallellt med den gör jag ett magasin för Friskolornas riksförbund. När det finns tid över rycker jag in i andra projekt, korrekturläser och fixar sånt som behöver göras snabbt.

Vad har du gjort tidigare?

Livia: Jobbat som AD och formgivare på reklambyrå i både Uppsala och Stockholm, men också frilansat en del. Det är skönt att vara tillbaka i Uppsala!

Nella: Jag har varit redaktör på Bonnier tidskrifter i elva år där jag arbetade med titlar som Allt i hemmet, Gård & Torp och Allt om fritidshus.

Vad kommer du att tillföra i din nya roll på Crossmedia och för dina kunder?

Livia: Min känsla för form och framför allt passionen för typografi kommer förhoppningsvis att betyda en del. Jag gillar att göra tidning hela vägen, från idéstadiet till den färdiga produkten.

Nella: Jag är kreativ, nyfiken och snabb, vilket jag tror kommer väl till pass här. Vi får hela tiden in nya uppdrag och det gäller att göra många och bra texter som beskriver kundernas verksamhet på ett lockande sätt.