Hos oss

Onsdagsprofilen: Nga Vu

Text Tom Stigson

Nga Vu är den första du möter när du stiger in på Crossmedia Communication, och hon får både personal och besökare att känna sig välkomna. Nga jobbar som ekonomiassistent och tillsammans med kollegan Johan Kärnbo sköter hon företagets faktureringar, månadsrapporter och bokslut. Ja, allt sådant som vi kreatörer försöker hålla oss så långt borta från som möjligt.

Vad jobbar du med idag?
– Just nu kontrollerar jag förmånsvärdet på en av våra anställdas bilar.

Vad ser du fram emot?
– Det är spännande att jobba på ett företag som växter snabbt, vi har till exempel startat eventbyrån Crossmedia Events nyligen. Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer inom mitt yrke.

Hur planerar du att fira Valborg?
– Jag kommer från Vietnam och där firar man inte Valborg, så jag ser fram emot att fira med både bekanta och allt folk i stan. Jag vill dricka cider och äta jordgubbar!

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa Lukas Berggren på 0700-84 00 94.