Träffa oss på Kistamässan 12-13 oktober!

I morgon intar vi Kistamässan med en egen monter, mitt bland alla IT-företag, advokatbyråer, HR-experter, finansbolag, revisionsbyråer och leverantörer av kontorsmaterial. Det blir första gången vi visar upp oss med vår nya profil. Förutom att vi deltar som utställare så har vi också stått för produktionen av årets mässtidning. Den som missade den i Dagens Industri kan förstås hitta den på plats på mässan, och självklart i vår monter.

På mässan kan du säga hej till vår nye key account manager och projektledare Göran Syrén, vår creative director och byråchef Mats Hellström och säljchef David Lornér. De kan berätta vad vi kan göra för dig och ditt företag. Är du nyfiken på vår redaktionella marknadsföring? Passa på att få first hand experience genom att bläddra i något exemplar av våra tidningar medan David berättar om våra duktiga skribenter, formgivare och projektledare. Mats och Göran kan bland annat ge dig en inblick i hur vi arbetar med webben, bland annat hur vi producerar textinnehåll, grafiska profiler och tekniska plattformar för hemsidor som både behöver fräschas upp och synas bättre på nätet.

Vi ses i monter F:13!

”Ekonomi & Företag är mässan för nytänkande och kompetensutveckling inom ekonomi och företagande. Här möts ekonomer, företagare och utställande företag.”