Hos oss

Välkommen Hem!

Text Tom Stigson

För ett par veckor sedan var vi i Luleå och hade en trevlig dag på Luleå Energi Arena där vi anordnade årets första Välkommen Hem-mässa.

Imorgon är det Uppsalas tur och det här blir den tredje Välkommen Hem-mässan som anordnas på UKK. Förra året kom närmare 3 500 besökare och vi tävlar nu på kontoret om hur många besökare vi får i år. Inget bud ligger under 4 000, så säkra är vi på att det här kommer att bli en dundersuccé!

Bland utställarna hittar vi mäklare, bostadsbolag, inredningsföretag och många många fler. Lindvalls Kaffe bjuder alla besökare på kaffe och från By Gårdsbageri kommer en leverans med egenbakade biscotti. På scenen ser vi Martin Timell som moderator och vi lyfter bland annat frågorna hur vi säkrar våra hem, var det byggs i Uppland och vad vi måste tänka på innan vi renoverar och bygger nytt.

Samtliga besökare har möjligheten att gå en tipsrunda som tar dem runt mellan montrarna, och tävla om fina priser från några av våra utställare. För alla barn 4–10 år har Lekia hjälpt till att anordna LEGO-tävlingen ”bygg ditt drömhus.”

För mer information om Välkommen Hem-mässan: valkommenhemmassan.se. Du hittar oss även på Facebook och Instagram.

 

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa Lukas Berggren på 0700-84 00 94.