Välkommen till vår superfärska webbplats!

placeit

Idag, 10 oktober, lanserar vi Crossmedia Communications nya webbplats. Förutom att allt innehåll är nytt så är även vår grafiska profil helt ny – nya färger, nya typsnitt, ny logga. Allt är nytt. Vi har vänt och vridit på det mesta, men nu är vi nöjda. Riktigt nöjda.

Från att ha startat med olika färgförslag blev resultatet en logga helt i svart, med några få komplementfärger. E:et i loggan ser vi som en diskret symbol för vår bakgrund som tidningsproducenter. Det går också att tolka in som en ännu diskretare symbol för hamburgermenyn på en webbplats. Vi jobbar ju lika mycket med digital som tryckt kommunikation numera.

Vi har också tagit nya bilder. Det blev ett litet experiment för att se vad man kan göra i sitt eget kontorsrum, utan avancerad utrustning. Ett tygstycke från Olssons tyger, ett par Ikealampor, en Canon Eos 7D och en dos Photoshop räckte för att ge den lite dova känsla vi ville ha.

Idag firar vi med tårta (dekorerad enligt den nya profilen) och en officiell avtäckning av det nya Crossmedia Communication. Vill du följa med i vad som händer hos oss och få lite andra nyheter från kommunikationsvärlden så är det bara att fylla i en anmälan till vårt nyhetsbrev, eller följa oss på Facebook eller Linkedin. Eller varför inte allt på en gång?

Tveka inte att höra av dig om du vill prata kommunikation, vi är redo att lyssna, fundera prata och skapa!