Vi har startat ny eventbyrå!

Uppsala har fått en ny eventbyrå – Crossmedia Events. Eller, helt ny är den kanske inte, vi har jobbat med förberedelserna i över ett halvår. Men det är först nu som vi berättar om det. Crossmedia Events är resultatet av flera lyckade mässor som vi drivit tidigare inom Crossmedia Group. Framgångarna och responsen från dessa har gett en massa nya idéer som vårt nygamla gäng på eventbyrån jobbar för fullt med att förverkliga.

Hur märkligt är det att satsa på en ny verksamhet som grundar sig i fysiska möten, när världen håller på att digitaliseras i så snabb takt? Inte så märkligt alls tycker vi, och många andra inom kommunikationsbranschen håller nog med. Upplevelser och fysiska möten fortsätter att vara viktigt för människor, både privat och utifrån arbetsroller. Kanske är det viktigare än någonsin.

Crossmedia Events ska satsa på att skapa hållbara mötesplatser. Seminarierna, mässorna och konferenserna som arrangeras kommer att ta upp aktuella ämnen som har betydelse för vår framtid. Vi lyfter sociala frågor, pratar hållbarhet och försöker få företag och organisationer att hitta varandra och samarbeta. Några exempel på kommande event är konferensen Hållbart Samhälle i Malmö där vi samarbetar med FN-organet UNDP och där hela konferensen utgår från de globala målen. Vi vet att det finns ett stort intresse från både offentliga organisationer och företag att samlas, utbyta idéer och hitta nya samarbeten som kan bidra till en bättre värld för nästa generation. Du som lever och verkar i Uppsala kan hålla ett extra öga på Crossmedia Events, för vi tänker vara särskilt duktiga på att arrangera spännande aktiviteter i vår hemstad.

Du kan följa Crossmedia Events på crossmediaevents.se. Inom kort finns vi även på Facebook och Instagram. Vi ses i vimlet!