Varumärke & DesignWebb & Digitalt

Zenithgroup.se har sett dagens ljus

Text Mats Hellström

Ett analysverktyg som omvandlar vanlig filmpublik till fans, en av världens ledande mobila appar för kommunikation och en plattform som hjälper stressade föräldrar att få ihop vardagen. Det nystartade investeringsbolaget Zenith Group har ett finger med i spelet i flera av Nordens hetaste techbolag. Nu har de också själva en ny webbplats, producerad av Crossmedia Communication.

Zenith Group har på kort tid investerat i ett 15-tal framtidsföretag, varav majoriteten är techbolag. Företaget har tre inriktningar: “Venture Capital” som investerar i den tidiga fasen, “Growth” som investerar i tillväxtfasen, och “Real Estate” som investerar i fastighetsfonder.

Vet du någon driftig entreprenör med tillväxtambitioner och en spännande affärsidé, tveka inte att kontakta Zenith. Eller läs mer om deras verksamhet på zenithgroup.se där vi stått för det mesta från struktur och design till kvalitetssäkring av texterna.

Länk: zenithgroup.se

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort.