Vi har en mångårig bakgrund inom tidningsproduktion och redaktionell kommunikation, bland annat genom ett omfattande samarbete med Dagens Industri och Dagens Nyheter.

Crossmedia Communication grundades i Uppsala för 15 år sedan och de senaste åren har vi gjort en spännande resa – från tidningar, text och bild till en komplett kommunikationsbyrå som arbetar över gränserna mellan digitalt och tryckt, färg och funktion och strategi och produktion.

Innehållet i kommunikationen är fortfarande centralt för oss. Vi tror på att erbjuda dina kunder något värdefullt. Något de kan ha nytta av och som intresserar dem, snarare än något som bara vi eller du vill att de ska ha. Det är så man bygger trovärdighet, skapar engagemang och når ut. Därför lägger vi också lika mycket energi på den kreativa delen av arbetet som på spridningen. Vårt namn, Crossmedia Communication, säger också mycket om vad vi gör och hur vi tänker. Vi använder många olika kanaler, både digitala och tryckta, för att nå ut och kombinerar plattformar, återanvänder material och anpassar kommunikationen för varje tillfälle.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om förändringar i medielandskapet, framväxten av nya marknadsföringskanaler och strävar efter att etablera långsiktiga samarbeten med våra kunder, stora som små. Vår nyfikenhet gör också att vi inte är rädda för att själva utveckla nya koncept och kommunikationsplattformar som våra kunder kan ta del av.

Häng med

Vill du också hänga med i vad som händer hos oss och i kommunikationsvärlden så rekommenderar vi vårt nyhetsbrev. Fyll i din e-postadress i fältet längre ner på sidan så skickar vi dig lite information, inspiration och insikter någon gång i månaden. Tillräckligt sällan för att du inte ska hinna tröttna. Allt material vi skickar ut publiceras även här på webben.

Några kunder genom åren

Stockholms stad — Jordbruksverket — Uppsala kommun — Svenskt Flyg — Västsvenska Handelskammaren — Mittuniversitetet — Svensk Vindenergi — Länsstyrelsen i Gävleborgs län — Audi — Initiativet Hållbara Hav — Finsk-svenska Handelskammaren — Pensionsmyndigheten — Malmö stad — Stålbyggnadsinstitutet SBI — Företagarna i Uppsala län — Sveriges Träbyggnadskansli — Sveriges Åkeriföretag — Sabo — Ideon Science Park — Helsingborgs stad — Fondbolagens Förening — Västsvenska Arenan — Easyfairs — Svenska Vård — Sveriges Arkitekter — Varenne Investmest

”Crossmedia Communication är lyhörda och bra att samarbeta med. Vi har dessutom erfarenhet av att samarbeta med byrån kring flera olika sorters produktioner och har alltid varit nöjda med resultaten, oavsett inriktning och form. De är noggranna och förstår våra kommunikationsbehov.”

Tina Hedegaard, pressansvarig Västsvenska Handelskammaren

”Stort tack för ett riktigt bra arbete! Vi har fått fantastiskt bra respons från flera tunga aktörer i vår bransch, från allmänheten och inte minst internt från föreningens medlemmar. Riktigt kul! Bra skrivet, härlig layout, bra innehåll – det här måste vi göra om!”

Anders Mannesten, Marknadschef Briggen Tre kronor & Initiativet Hållbara Hav

”Det har verkligen varit roligt, intressant och lärorikt att jobba tillsammans med er. För mig som är okunnig i detta ämne har det varit värdefullt att möta en professionalitet och inte minst en slutprodukt som är fantastisk och som jag känner mig väl förbunden med. Tack!”

Hans Andrén, Trästad Sverige

Jobba med oss

Är du sugen på att bli en del av vårt team? Vi älskar att träffa nya människor och letar ständigt efter nya talanger. Oavsett om vi har tjänster ute eller inte vill vi gärna att du hör av dig. Klicka här för att läsa mer om våra spännande karriärmöjligheter eller för att skicka in en spontanansökan.

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa Göran Syrén på 0706-29 39 70 eller Mats Hellström på 0700-84 00 54.