Karriär

På Crossmedia Communication arbetar vi varje dag för att utvecklas, skapa ännu bättre och smartare kommunikation åt våra kunder och växa som företag. Vi är långtifrån färdiga och söker därför ständigt nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och bidra till vår resa. Är du en talangfull skribent/copywriter, designer/AD, webbutvecklare, fotograf/filmare eller annan kreatör – hör av dig till oss. Oavsett om du helst arbetar som frilansare eller anställd. Vi söker också ständigt efter målmedvetna säljare och strukturerade projektledare som brinner för att hjälpa både nya och befintliga kunder att förbättra sin kommunikation. Är du rätt person kan vi erbjuda en arbetsplats full av prestigelösa men drivna medarbetare, en avslappnad stämning, spännande kunder och en verksamhet som hela tiden utvecklas.

Skicka ett mejl till mats.hellstrom@crossmediagroup.se och berätta mer om dig själv och vad du tror att du kan tillföra vårt gäng. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev.

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa Göran Syrén på 0706-29 39 70 eller Mats Hellström på 0700-84 00 54.