Karriär

På Crossmedia Communication arbetar vi varje dag med att skapa bättre och smartare kommunikation åt våra kunder, och att växa som företag. Vi är långtifrån färdiga och söker därför ständigt nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och bidra till vår resa. Är du en talangfull skribent/copywriter, designer/AD, webbutvecklare, fotograf/filmare eller annan kreatör – hör av dig till oss. Oavsett om du helst arbetar som frilansare eller anställd. Vi söker också ständigt efter målmedvetna säljare, strukturerade projektledare och experter inom både digital och traditionell marknadsföring som brinner för att hjälpa både nya och befintliga kunder att förbättra sin kommunikation. Är du rätt person kan vi erbjuda en arbetsplats full av prestigelösa men drivna medarbetare, en avslappnad stämning, spännande kunder och en verksamhet som hela tiden utvecklas.

 

Just nu söker vi:

Säljande projektledare

Förutom att vara en strategisk kommunikationsbyrå i fullserviceformat är Crossmedia Communication en av landets ledande producenter av tidningsbilagor. Vi har en egen avdelning för detta som arbetar med både försäljning, produktion och distribution i landets största dagstidningar. Både vi och våra kunder ser fortfarande värdet i tryckt media och nu söker vi ytterligare en driven projektledare med stort säljfokus som vill bli en del av vårt framgångsrika gäng.

Som projektledare har du ansvaret för egna tidningsprojekt, från idé och införsäljning av projektet till att sälja annonser, bygga kundrelationer och följa upp arbetet. Inom organisationen finns mycket erfarenhet att ta del av, men det är du som projektledare som ansvarar för att dina egna projekt når hela vägen fram.

Erfarenhet av säljande roller inom mediabranschen är meriterande, men allra viktigast är din drivkraft, engagemang och förmåga att kommunicera med våra kunder. Arbetet innebär mycket frihet och goda förtjänstmöjligheter, men för att lyckas måste du vara disciplinerad, målmedveten, intresserad och orädd i ditt arbete.

Är du dessutom prestigelös, noggrann och effektiv kan det här vara jobbet för dig.

 

Skicka ditt CV, referenser och en personlig presentation till info@crossmediagroup.se.

Vi ser fram emot din ansökan!