Karriär

På Crossmedia Communication arbetar vi varje dag för att utvecklas, skapa ännu bättre och smartare kommunikation åt våra kunder och växa som företag. Vi är långtifrån färdiga och söker därför ständigt nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och bidra till vår resa. Är du en talangfull skribent/copywriter, designer/AD, webbutvecklare, fotograf/filmare eller annan kreatör – hör av dig till oss. Oavsett om du helst arbetar som frilansare eller anställd. Vi söker också ständigt efter målmedvetna säljare och strukturerade projektledare som brinner för att hjälpa både nya och befintliga kunder att förbättra sin kommunikation. Är du rätt person kan vi erbjuda en arbetsplats full av prestigelösa men drivna medarbetare, en avslappnad stämning, spännande kunder och en verksamhet som hela tiden utvecklas.

Just nu söker vi särskilt efter detta:

Projektledare

Har du stenkoll på modern marknadsföring, trender, styrkan i olika medier och gillar att överträffa dina kunders förväntningar? Vi söker dig som vill arbeta långsiktigt med relationsskapande och vara länken mellan kunden och vår produktion. Som projektledare behöver du vara strukturerad, samhällsorienterad och ha förmågan att skapa strategiska marknadsföringsplaner i samarbete med kund och produktion. Har du dessutom lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift – då kan du vara som gjord för den här rollen.

Eventkoordinator

Vår satsning på mässor och evenemang behöver förstärkning av en driven problemlösare. Det här är ett affärsområde som du har chansen att vara med att utveckla och ta en ledande roll i. Det är helt nödvändigt att du är strukturerad, effektiv, noggrann och att du trivs med att ha flera projekt igång samtidigt. Samtidigt behöver du ha ett kreativt sinne och lätt för att hitta egna idéer, eller söka information och inspiration. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att koordinera eller projektleda evenemang, mässor, konferenser eller andra möten mellan människor. Läs hela beskrivningen av tjänsten här.

Redaktör & skribent

Vi producerar varje år ett 30-tal tidningar & magasin och en hel del text för andra plattformar och syften, totalt många hundra sidor text. Nu behöver vi förstärkning av en talangfull, strukturerad och driven redaktör och skribent som vill ta ansvar för flera av de här produktionerna. I rollen som redaktör arbetar du tillsammans med våra kunder för att skapa genomtänkta, välskrivna och snygga tidningar och magasin på vitt skilda teman som stadsbyggnad, forskning, vård & hälsa, kommunikationer eller ekonomi. Du får arbeta med uppdrag för stora företag, myndigheter och branschorganisationer och måste vara både prestigelös, noggrann och idérik för att lyckas. Helt avgörande är en talang för att skriva och förmågan att bygga förtroende och relationer. Läs hela beskrivningen av tjänsten här.

Skicka ett mejl till mats.hellstrom@crossmediagroup.se och berätta mer om dig själv och vad du tror att du kan tillföra vårt gäng. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev.

Prata med oss

Tror du att vi kan hjälpa dig att kommunicera, synas eller rent av växa? Fyll i din mejladress nedan och skriv några ord om vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa Göran Syrén på 0706-29 39 70 eller Mats Hellström på 0700-84 00 54.